Kerusi Panas Maharaja Lawak Mega 2014


Minggu pertama gelanggang hot seat MLM 2014 bakal menampilkan lapan kumpulan iaitu Ekzos (Jon LNJ, Raja Azri dan Lie), Mamu (Ajo dan Abu), Sakan (Jelut, Ash dan Pakku), Gap2 (Azlan, Rohaizat dan CT Chubby), Spark (Mail, Yus dan Azmi) ,Samurai( Arin, Man (Raja Lawak) dan Acong), Chilok (Chiwan, Achok dan Wan Lopez) dan JBOND (Che Mat dan Pak Cu).

Beberapa nama untuk minggu pertama hot seat dilihat mampu memberi saingan hebat selepas mereka pernah melayakkan diri di peringkat fast lane MLM tahun lalu. Lapan kumpulan ini bakal berentap di minggu pertama hot seat dan barisan pengkritik atau juri akan memutuskan keputusan mana bakal dipilih ke gelanggang fast lane MLM 2014 kelak.

Jadi kumpulan manakah bakal menjadi pilihan pihak juri untuk automatik layak ke gelanggang MLM 2014? Siapa pula barisan juri yang akan menjadi pengkritik bagi lapan kumpulan hot seat pada minggu ini?
Janga lupa untuk menonton hot seat MLM 2014 yang akan bersiaran pada malam ini yang bersiaran bakal bersiaran bermula jam 10 malam di saluran Astro Warna (132) dan Mustikd HD (134).

Dload link
Soon!

Catat Ulasan

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar