Satu Hari, Ratu TV9 (2014)

Ratu TV9

Satu Hari (Di Sarajevo) drama siri terbaru di slot Ratu TV9, menggantikan Setitis Kasih Darmia. Bermula 2/12/14 setiap Selasa dan Rabu 8.30 malam. Arahan Jamal Khan, terbitan Primeworks Studio Sdn. Bhd. Lakonan Remy Ishak, Sara Ali, Rita Rudaini, Miller Khan. Berjumlah 14 episod.

Sinopsis Satu Hari. Mengisahkan Isfahan (Remy Ishak) yang membawa diri ke Sarajevo kerana tidak dapat menerima hakikat bahawa isterinya, Lia (lakonan Rita Rudaini) curang dengan sahabat baiknya sendiri, Moez (Miller Khan) biarpun telah berkahwin selama sembilan tahun dan dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Puteri. Isfahan kemudiannya bertemu Sabrina (Sara Ali) seorang penganalisa air mentah di Sarajevo. Dalam hati yang tidak keruan, tidak pernah sekali pun terdetik di hati kecil Remy bahawa dia akan bertemu cinta baharu di ibu negara Bosnia-Herzegovina itu. Keletah comel dan misteri sikap yang dimiliki si gadis, Sabrina akhirnya membuka pintu hati Isfahan untuk bercinta kembali, namun dia masih terikat dengan memori silam. Namun Isfahan terpaksa pulang semula ke tanah air gara-gara kematian Puteri. Selepas terpaksa pulang semula ke tanah air, kesetiaan hati Isfahan kemudian diduga apabila Lia kembali menagih cinta lama selepas diceraikan Moez. Adakah Remy kembali menyulam kenangan lalu atau kekal bersama cintanya bersama Sabrina yang ditinggalkan di Sarajevo? Apakah kesudahan kisah cinta mereka?

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14









+ comments + 15 comments

5 Disember 2014 9:10 PTG

please reupload ep 1...

13 Disember 2014 7:10 PTG

:: Kaze, update Ep.01 backuplink...

23 Disember 2014 2:40 PTG

kenapa minggu lepas xde cerita ni.. minggu nih pun tengok kat astro tv guide pun x de jugak.. boleh beri pencerahan tak??

26 Disember 2014 1:54 PTG

Tak ada episod baru ke kaze ? Di tulis atas setiap hari selesa dan rabu tak ada pun
episod terbaru tak kan episod 4 aje...

8 Januari 2015 12:34 PG

ep 8 takde ke?

8 Januari 2015 1:24 PG

skip episod 8, advance episod 9.. best nye..

8 Januari 2015 9:41 PG

Upload ep 8 pliss

14 Januari 2015 10:01 PTG

episode 10 mana?

14 Januari 2015 11:00 PTG

Assalamualaikum Kaze

Mana episod 10 ? tak kan tertinggal ....

17 Januari 2015 10:37 PG

ep 10 plezz...semakin hari makin best citer ni...

19 Januari 2015 9:42 PTG

As salam, Kenapa selalu error bila nak download eps 10 & 12 ya?

25 Januari 2015 9:59 PG

kenape episod 14 content deleted? plz reupload as soon

28 Januari 2015 9:28 PTG

Episode akhir yg banyak flashbacks dan membosankan serta predictable... boring

27 Februari 2015 1:12 PTG

askum kaze, nk backup link tuk cite nie dr eps 1...

28 Mei 2015 4:29 PG

kaze, x de backup link ke tuk cite nie...plzzzzz.....

Catat Ulasan

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar