Zahira, Samarinda TV3 (2014)

Samarinda TV3

Sinopsis Zahira (Samarinda TV3). Sebuah drama bersiri yang menyingkap perjalanan hidup seorang gadis bernama Zahira yang tersungkur akibat cinta melulu kepada kekasihnya Sufian. Akhirnya dia bangkit dengan semangat baru untuk membantu ibu angkatnya, Mak Ani membayar hutang lama keluarga. Meskipun terpaksa menjadi 'nanny' dan melupkan segala ijazah yang dimiliki namun dia jujur dalam menjalankan kerjanya.

Bermula 20/11/2014, lakonan Adi Putra, Zara Zya, Ryzal Jaafar, Fazreen Rafi, Azizah Mahzan.

Lagu tema, Mewangi - Akim & The Magistrate.


+ comments + 21 comments

1 Disember 2014 11:41 PG

Salam Admin.. Mcm mana saya nak boleh access KBClosedGroup atau backup link?.. Boleh tolong add saya tak?

2 Disember 2014 11:37 PG

salam bro kaze...sy pon nk tau jgk...camana nk access kbclosed group....ade drama yg nk download jgk tp dh xde link...tq bro :)

3 Disember 2014 7:34 PG

Salam..bro episod 3 xda ke

11 Disember 2014 2:26 PTG

Episod 5 dah uploaded! Thanks Kaze, terbaik!

11 Disember 2014 5:59 PTG

Assalamualaikum.. KAZE minta tolong activate Episod 4 tertinggal

17 Disember 2014 9:06 PG

Episod 7 dah ade ke?

17 Disember 2014 12:04 PTG

mlm ni

17 Disember 2014 12:05 PTG

@Hj Norashid join Closed Group hj, sana ada byk backup link

18 Disember 2014 2:25 PTG

Kaze.. macam mana nak join the closed group?

18 Disember 2014 4:16 PTG

oh! sorry kaze.. tak nampak... thank you~

19 Disember 2014 10:07 PG

Mn mn nk dload

24 Disember 2014 1:04 PTG

bro kaze....minggu 9 dan 10 dh upload ke...

24 Disember 2014 3:48 PTG

mlm ni baru ep9 esok ep10..

30 Disember 2014 12:06 PG

Assalamualaikum Kaze

Mana episod 10

1 Januari 2015 9:48 PG

Assalamualaikum kaze episod 10 dan 11 zahira tak ada atau di tundra?

7 Januari 2015 11:48 PTG

Assalamualaikum Kaze

Jangan lupa upload Drama Zahira episode 10 dan 11 minggu ini.

8 Januari 2015 7:37 PG

eps3 x blh ngok bro

8 Januari 2015 7:37 PG

eps3 x blh ngok bro

12 Januari 2015 1:17 PG

assalamualaikum kaze, xdak citer asam pedas utk dia n hati seorang perempuan ke?

19 Januari 2015 1:26 PTG

Npe ep15 dh kne remove???

17 Mac 2016 2:37 PG

Kenape tak boleh tgok . .hmm sedihnya saya😭

Catat Ulasan

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar