Rindu Awak 200% Raya, TV3 (2015)


Telemovie Rindu Awak 200% Raya akan bersiaran pada 22 Julai jam 10 malam. Lakonan Zul Ariffin, Ayda Jebat, Fazlina Ahmad Daud, Zuhairi Ibrahim, Karl Shafek, Mimi Ernida, Ika Nabella

Sinopsis Rindu Awak 200% Raya

Anak mereka, Faiq Esyan sudah berusia 3 tahun. Armel Aisya semakin sibuk dengan butik yang semakin diterima ramai, sementara Zill Faezrul terus komited dengan kerjayanya sebagai juruterbang. Zill nyatakan hasrat untuk merancang anak kedua tetapi Armel beralasan belum bersedia kerana dia mahu fokus tentang kerjayanya dulu.

Video RA200Raya

+ comments + 14 comments

23 Julai 2015 1:00 PG

mau nonton cerita rindu awak 200 % raya selanjutnya dimana ya...????
nak....sangat....please........

23 Julai 2015 1:17 PG

click link video

23 Julai 2015 1:39 PTG

kenapa tak bole tengok yang sambungan raya tuh. ada tiga satu je bole tengok. kenapa ekk?

24 Julai 2015 9:30 PG

sambungan raya apa tu Amirul?

24 Julai 2015 6:31 PTG

Assalam.. boleh tak tlong uploadkan konsert lebih indah bersama dato siti nurhaliza yg di tayangkan pada hari raya pertama di tv 1?? plisss,,, tak dpt tgok hari tu.. plisss sgt2..

25 Julai 2015 6:55 PG

Nk request telefilem Abang Beduk boleh?

26 Julai 2015 9:43 PTG

Konsert Siti Raya http://kepalabergetar2u.blogspot.com/2015/07/konsert-lebih-indah-bersama-siti-raya.html

28 Julai 2015 3:07 PTG

Assalam.. terima kasih bnyk2, kepala bergetar mmg tdk pernah mengampakan..
Blj tak kalau sya nk mntk KB uploadkan satu lgi rancangan raya siti?? Tlong uploadkan Dato Siti Nurhaliza Live In Concert Where The Heart Is yg ditayangkan pd hari raya kedua di tv2 blh tak?? Harap sgt2..

29 Julai 2015 8:33 PTG

Assalammualaikum abg kaze..nie kira full movie lar sekali ngn sambungan y suh tgk kt link nescafe tu...?

30 Julai 2015 1:45 PTG

sy da try bnyk kali link blend and brew nescafe tu tp kuar trailer jer cite sambungan dr episode raya xde pon

2 Ogos 2015 6:15 PTG

final scene tu x de link utk download ke?

2 Ogos 2015 10:27 PTG

Kaze xnk ke buat link baru together dgn finale??

28 September 2015 1:42 PTG

abg kaze, mcm mana nk download sambungan RA200 raya? tak nak tgk online, nk download.

12 Oktober 2015 3:07 PTG

Mana final episode ni?? X da pun

Catat Ulasan

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar