Drama Kak Marr terbaru di Slot Iris TV3

Sinopsis Kak Marr

Drama terbaru ini mengisahkan Kak Marr (Che Ta) bekas jurusolek artis yang cantik, glamour dan terkenal dalam bidangnya itu. Namun setelah meningkat usia, Kak Marr mengambil keputusan untuk bersara dan pulang ke kampungnya.

Di kampung, Kak Marr membuka sebuah gerai makan yang mendapat sambutan dan terkenal dengan Mee Udangnya. Kecantikan Kak Marr juga membuatkan seorang duda bernama Zolkifli (Redza Rosli) jatuh cinta tapi seringkali terlepas peluang untuk menyatakan rasa hatinya kepada Kak Marr.

Info terbaru Redza Rosli akan berlakon dalam drama Jejak Karmila di Slot Zehra TV3

Kak Marr

Kak Marr turut menjual produk kecantikan dan ramailah juga orang kampung terutamanya golongan isteri dan gadis berpusu-pusu datang ke kedainya untuk turut menjadi cantik dan bergaya seperti Kak Marr.

Namun kerana kehadiran Kak Marr, telah membuatkan perniagaan Asmah (Izreen Azminda) yang menjual laksa semakin merudum. Tiada lagi pelanggan datang ke kedainya, jualannya juga tidak habis kerana semua orang bertumpu ke kedai Kak Marr.

Ditambah pula dengan hasutan-hasutan Kak White yang dengki dengan kejayaan Kak Marr. Kak White turut mencadangangkan kepada Asmah untuk berjumpa bomoh bagi merosakkan perniagaan Kak Marr.

Berjayakah rancangan Asmah untuk menjatuhkan Kak Marr? Saksikan celoteh Kak Marr, perangai gedik Asmah, ragam pekerja dan pelanggannya dalam drama keluarga komedi Kak Marr ini.

Tarikh: Mulai 13 Januari 2016
Masa: Isnin hingga Khamis, jam 6.30 petang
Episod: 20
Skrip: Mufid Shuhaimi
Pengarah: Emi Suffian
Terbitan: Zeel Production Sdn Bhd
Pelakon: Che Ta, Izreen Azminda, Sherry Ibrahim, Redza Rosli, Hairi Safwan, Ben Ali, Adik Arissa, Aaisha Dhia Rana (anak Che Ta)

Promo drama Kak Marr
Episod 1 hingga terkini

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar