Drama Terlarang Sudah Rinduku TV9


Sinopsis drama Terlarang Sudah Rinduku, mengisahkan dua sahabat iaitu Nina dan Erin yang mempunyai dua perwatakan yang berbeza. Nina dicintai oleh Irshad, yang sanggup berhabis apa sahaja sehingga sanggup untuk Nina. Nina mula hanyut dan lupa diri bersama Idham. Segala kebaikan Irshad tidak lagi berkesan dihatinya, lantaran itu dia sanggup memutuskan tali pertunangannya bersama Irshad. Kecewa dengan Nina, Irshad mula mendekati Erin dan akhirnya jatuh cinta. Membuatkan Nina menyimpan dendam untuk menghancurkan perhubungan Irshad dan Erin.

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20

Lakonan Atikah Suhaime, Amar Asyraf, Nina Iskandar, Afzan A.Rahman, Norhayati Taib, Azzahra Ahmad, Noralbaniah, Kay Maria, Eilaa. Terbitan Wiranusa Corporation Sdn Bhd, arahan Ismail Yaacob dan skrip Zuraida Ramli. Lagu tema OST dinyanyikan oleh Anis Al Idrus, lagu tajuk Mengapa, video klip https://youtu.be/OUWd-DKsT2s.

Saksikan drama Terlarang Sudah Rinduku yang bersiaran 20 episod di slot Azalea TV9 pada setiap Selasa hingga Ahad pukul 8.30 malam bermula 16 Jun 2016. Anda juga boleh ulang siar di portal tonton.com.my.

Catat Ulasan

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar